4GladePoter ApS
c/o Daniel  Bækgaard Skeie
Rughaven 45, 2. tv
9000 Aalborg
kontakt@4Gladepoter.dk
CVR. 42069159
Tlf. 23295379
Vi modtager IKKE pakker på denne adresse.

Bemærk LAGERADRESSE:
Søllerupvej 21, 4681 Herfølge

Nærværende betingelser gælder køb foretaget via www.4GladePoter.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.10.2021 og kan ændres uden varsel.


Alle priserne på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Du kan betale via yourpay med visa, mastercard, maestro. Returlabel: https://returpakke.dk/

Betaling

Betaling med kort: Vi tager ikke kortgebyr. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. 

Levering og fragt

Køb på 4GladePoter.dk bliver hånderet af Lagerkompagniet, der efter bedste evne sender ordre modtaget inden kl. 15 samme dag. leveringstiden er typisk 2-3 hverdage.

Forsendelse til Danmark er baseret på gældende priser fra vore distributører, herunder GLS og PostNord. Ved afslutning af bestilling kan forsendelsesmetode vælges.

Priser:

GLS Pakkeshop/erhverv DKK 49.-

DAO privat levering <3kg DKK 59.-

GLS hjemmelevering DKK 59.-

Fri fragt på alle køb fra DKK 399.-

Fragtskader 

Når pakken ankommer opfordrer vi dig til, inden du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, bedes du gøre indsigelse, og på din kvittering angive hvad der er galt. Såfremt varen viser sig at være skadet bedes du give straks give os besked. 

Tag gerne foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget. 

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.


OBS: Inden du sender en vare retur bedes du kontakte 4GladePoter ApS, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret til forbrugere på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@4GladePoter.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Fortrydelse af en del af købet

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Søllerupvej 21, 

4681 Herfølge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Persondatapolitik

4GladePoter’s persondatapolitik kan læses på 4gladepoter.dk/privatliv-og-cookiepolitik/

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

4GladePoter Aps indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Gennemfører et køb af vores produkter

Opretter en kundekonto

Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den datansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på 4GladePoter.dk er 4GladePoter ApS CVR: 42069159
Rughaven 45, 2.th 9000 Aalborg.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet senest 5 år efter dit seneste køb.

Andre modtagere af dataoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Woocommerce (WordPress) og Yourpay ApS, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Woocommerce og Yourpays datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Sikkerhed ved online betaling
Alle betalinger sker via krypterede forbindelser, og vi opbevarer ikke dine kortoplysninger. Alle transaktioner foregår desuden i overensstemmelse med PCI-standarden, hvilket er din sikkerhed for et sikkert brug af betalingskort i vores webbutik.

Alle oplysninger på denne side er sikret med SSL-teknologi.

Hvorfor SSL er vigtig for dig?:
SSL (Secure Sockets Layer) er en standard sikkerheds teknologi til at etablere en krypteret forbindelse mellem en internetserver og en browser. Dette link sikrer, at alle data der overføres mellem internetserveren og browsere, forbliver private og sikre.

SSL er branchens standard og bruges af millioner af hjemmesider til beskyttelse af deres kunders online betalinger.”

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, kan du skrive til kontakt@4GladePoter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.Nævneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Forbehold
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
4GladePoter.dk
Rughaven 45, 2.th
9000 Aalborg
E-mail: kontakt@4gladepoter.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den: _______________ Modtaget den: _______________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ________________________ Dato: __
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)